VISSZALÉPÉS A DUNAKESZI.HU FŐOLDALRA

Sport

Dunakeszi a sport városa. A helyi sportmodell országos szinten is követendő példává vált, sportolóink eredményei pedig önmagukért beszélnek. A városi sportegyesület számos sportágban kínál edzési lehetőséget élsportolóknak és a tömegsport kedvelőinek egyaránt.

VSD Fóti úti telephely felújítása

Sport

VSD Fóti úti telephely felújítása

Sport
Előző

2016 tavaszán kezdődött meg a Fóti úti telep épületének felújítása, TAO-támogatásból. Az alsó szinten 5 öltözőt, egy bírói öltözőt, szertárt, mosodát és teakonyhát alakítottak ki. Az emeleten orvosi szoba, rehabilitációs szoba, tárgyaló, iroda és klubhelyiség létesült. A 460 négyzetméteres épület elektromos és gépészeti rendszere is megújult. Ezen túlmenően renoválták a center és az alsópálya gyepszőnyegét, a locsolórendszert és a kispadokat is.

2016 augusztus végén vehette birtokba a VSD megújult székházát és füves pályáját a Fóti úton. A székház felújítása teljes körű volt: megújultak a vizesblokkok, nyílászáró-csere történt, kényelmes, modern öltözőket alakítottak ki. A fejlesztés során egy új, öntözőrendszerrel ellátott, 93 x 60 m-es, élőfüves futballpályát is kialakítottak.

Következő