VISSZALÉPÉS A DUNAKESZI.HU FŐOLDALRA

Sport

Dunakeszi a sport városa. A helyi sportmodell országos szinten is követendő példává vált, sportolóink eredményei pedig önmagukért beszélnek. A városi sportegyesület számos sportágban kínál edzési lehetőséget élsportolóknak és a tömegsport kedvelőinek egyaránt.

Magyarság Sportcsarnok

Sport

Magyarság Sportcsarnok

Sport
Előző

Jelentős előrelépés Dunakeszi sportéletében a hatalmas, sárga, impozáns épület a Magyarság Sporttelepen. A földből egy olyan multifunkciós csarnok emelkedett ki, amelyben többféle tevékenység kap helyet. Így többek között egy 250 négyzetméteres multifunkciós előkészítő terem, külön orvosi szobák, külön rehabilitációs részek és nem utolsósorban egy 20×40 méteres sportpadlós csarnok 350 fős lelátóval. Az 1200 luxos világítással, padlófűtéses rendszerrel, légtechnikával, klímával ellátott, televíziós közvetítésekre alkalmas csarnok a sportesemények mellett egyéb rendezvények, koncertek megtartására is kiválóan alkalmas.

A beruházás Magyarország Kormányának támogatásával, a Magyar Labdarúgó Szövetség TAO-s pályázati forrásával, valamint önkormányzati és a VSD által biztosított önerő segítségével valósult meg.

Már elkezdődtek a második ütem – a focisták öltözőépületének és a parkolók építésének – munkálatai, valamint a környezet kialakítása.

 

Következő