VISSZALÉPÉS A DUNAKESZI.HU FŐOLDALRA

Városfejlesztés

Dunakeszi 10 év alatt sokat változott. Új bölcsőde, óvoda és iskola épült, megnyitotta kapuit a tanuszoda, számos sportlétesítményt adtunk át, és hamarosan együtt örülhetünk két új középiskolának és a Művészetek Házának. A megkezdett munkát a jövőben is folytatjuk!

Ügyfélszolgálat kialakítása a Polgármesteri Hivatalban

Városfejlesztés

Ügyfélszolgálat kialakítása a Polgármesteri Hivatalban

Városfejlesztés
Előző

2016-ban kezdődött meg egy új ügyfélszolgálati iroda kialakítása a Dunakeszi Város Polgármesteri Hivatalában. Megújult a környezet és átszervezték az ügyintézési folyamatokat, így a lakosság ügyeit gyorsabban, hatékonyabban és gördülékenyebben képes intézni a Városházán. A környezet akadálymentes és családbarát lett.

2017. január 2-án megkezdte működését a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálata, korszerű, modern környezetben. Minden önkormányzati ügyet egy helyen lehet intézni, családbarát környezetben. Bővült a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje, januártól minden hétköznap van lehetőség ügyintézésre. A szolgáltatások számát a bankkártyás fizetési lehetőséggel, e-adórendszerrel, valamint online időpont-foglalási lehetőséggel bővítették.

Következő