VISSZALÉPÉS A DUNAKESZI.HU FŐOLDALRA

Városfejlesztés

Dunakeszi 10 év alatt sokat változott. Új bölcsőde, óvoda és iskola épült, megnyitotta kapuit a tanuszoda, számos sportlétesítményt adtunk át, és hamarosan együtt örülhetünk két új középiskolának és a Művészetek Házának. A megkezdett munkát a jövőben is folytatjuk!

Városi üdülő építése

Városfejlesztés

Városi üdülő építése

Városfejlesztés
Előző

2015-ben Dunakeszi Város Önkormányzata közvetlen vízparton fekvő telket vásárolt Balatonakarattyán, ahol városi üdülőt létesített. Az üdülőbe a város gyermekei ‒ különösen a hátrányos helyzetűek ‒, a városi sportegyesületek gyerekcsoportjai stb. üdülhetnek megfelelő felügyelet mellett, minden igényt kielégítő szabadidős lehetőségek biztosításával. A tervezési munkák befejezését követően, 2016-ban kezdődött meg a telken egy új, városi üdülő építése.

2017 őszén készült el az üdülő, négyágyas szobák és családi apartmanok várják az ide érkezőket. Az étkezőhelyiséget Vámos Robi és a Táblácska-csapata festette ki, kedves képekkel.

2018 nyarán nyaralhattak első alkalommal a dunakeszi gyerekek a balatonakarattyai üdülőben. A beruházás 330 millió forintba került, amelyet az Önkormányzat teljes mértékben saját forrásból biztosított.

Következő