VISSZALÉPÉS A DUNAKESZI.HU FŐOLDALRA

Rendezvények

A közösségépítést kiemelt célunknak tartjuk. Ennek érdekében hívtuk életre a dunakeszi járásban jól ismert éves rendezvényeinket, amelyek évről-évre egyre nagyobb látógatói létszám mellett, a helyiek és a környékbeliek számára nyújtanak értékes időtöltési lehetőséget.

Dunakeszi Viadal

Rendezvények

Dunakeszi Viadal

Rendezvények
Előző

2012-ben rendezte meg Dunakeszi Város Önkormányzata (Programiroda) első alkalommal a Dunakeszi Viadal elnevezésű programot.

A hagyományőrző katonai alakulatok részvételével zajló Viadal célja, hogy a dunkaeszi diákok és óvodások átélhessék a magyar történelem egyik felemelő napját, és maguk is részt vehessenek egy, a szabadságharcot idéző, hagyományőrző csatában. Minden évben honvédtábor, huszár bemutató és csatajelenet vár minden érdeklődőt a dunakeszi diákság bevonásával. Az előadás kezdete előtt rendhagyó, interaktív történelemóra részesei lehetnek az 1848/49-es történésekről az aktuális tanévben tanuló diákok. Annak érdekében, hogy a diákok és óvodások jól lássanak, évek óta mobil lelátóval készülünk annak érdekében, hogy a legkisebbek is zavartalanul élvezhessék az előadást.

Következő