VISSZALÉPÉS A DUNAKESZI.HU FŐOLDALRA

Közlekedés

Dunakeszi méreténél fogva kiemelten fontos, hogy a településen belüli és az átmenő forgalom számára megfelelő körülményeket biztosítsunk. Folyamatosan fejlesztjük út- és járdahálózatunkat, kerékpárút-rendszerünket. Eközben a karbantartásra, felújításra is figyelmet fordítunk.

Új parkolóhelyek

Közlekedés

Új parkolóhelyek

Közlekedés
Előző

2011-ben a Barátság út 35-43. sz. épülettömb előtt 132, a Krajcár utcában,  a Keszi-Center mögött pedig 64 régi parkolóhely kapott új burkolatot. A Szakorvosi Rendelőintézet mellett 79 férőhelyes parkoló épült. A Szent István park nyugati részén (Meder utca) 10 gyephézagos parkolóhely épült.

2012-ben a Meder utcában további 12 parkolóhely épült. A Barátság út 16., 18., 20. számmal szemben új parkoló épült, a Barátság u. 20., 22., 24. számú épület irányában ugyancsak 12 gépkocsi számára létesül parkoló. A Barátság út 35‒45. mögötti parkolók kiépítésének második üteme is befejeződött. 12 új parkoló épült a Szent István parkban. További parkolók létesültek a Radnóti Miklós Gimnázium mellett és az Öregek Napköziotthonánál is.

2013-ban a Barátság útján, a Meder utcában (12) , a Nap utcában  épültek új parkolók, a Madách utca mentén pedig az útpadka kialakításával teremtett kulturális parkolási lehetőséget az Önkormányzat.

2014-ben kisebb parkolók készültek el a Radnóti Miklós Gimnázium mögött, a Posta utcai óvodánál és más városi intézményeknél. Egyúttal megújult a Barátság útján lévő parkolók egy része.

2017-ben a Barátság útja szervizútján parkolók létesültek, illetve a Garas utcában is új parkolóhelyeket alakítottak ki.

2018-ban a Barátság útja 13‒25. közötti társasház közvetlen környezetében 85, a Barátság útja 9‒11. között 84 gyephézagos burkolatú parkoló épült. A Barátság útja‒Nap utca sarkán több mint 20, a Nap utca sarkán 3 parkoló rendbetétele történt meg. A Bercsényi utcai orvosi rendelővel szemben 11 gépjármű parkolására alkalmas gyeprács burkolatú parkolót alakítottak ki. Temető utca, Katonadomb‒Kiserdő utca, a Szent Imre-templom mellett 13 db, a D. Ordass Lajos park körül (Pavilon utcában 36 új parkolóhely).

2019-ben 60 új parkolóhelyet alakítottak ki a Szent István parknál. Parkoló épült még a Liget utcában, a Pavilon utcában bővítették a parkolóhelyeket, új parkolókat építettek ki a Szent Imre-templomnál, a Garas utcában, a Kismarton utcában, valamint a Rév utcában.

2020-ban a Duna-parton 110 jármű befogadására alkalmas parkoló épült a Kiserdő utcánál. A Fő út 35. sz. ingatlanon alakított ki új parkolót Dunakeszi Város Önkormányzata. Januárban kezdődött meg a Bazsanth Vince utca‒Fő út határolta területen egy új parkoló kialakítása, amelynek megépítésével augusztusra újabb 22 parkoló létesült a városban. A dunai oldalon, a Járásbíróság épületénél 17 gépkocsi számára épült parkolóhely.

Következő