VISSZALÉPÉS A DUNAKESZI.HU FŐOLDALRA

Közlekedés

Dunakeszi méreténél fogva kiemelten fontos, hogy a településen belüli és az átmenő forgalom számára megfelelő körülményeket biztosítsunk. Folyamatosan fejlesztjük út- és járdahálózatunkat, kerékpárút-rendszerünket. Eközben a karbantartásra, felújításra is figyelmet fordítunk.

Járdaépítési program

Közlekedés

Járdaépítési program

Közlekedés
Előző

2010-ben járda épült a Magyarság sportpálya mellett a Fő úton, a Sólyom utcáig.

2011-ben Járda épült a Fóti úton a Dériné és a Jászai utca között., illetve a Zerkovitz Béla és a IV. Béla utcában; továbbá a Madách utca végén, a Tóth Árpád utca‒Kosztolányi utca között.

2012-ben a Madách utca végén, a Tóth Árpád és a Kosztolányi utca között. Járda épült a Széchenyi utca 70-től indulva a Kárpát utcában meglévő járdáig. Lezajlott a Vasút utcai, Szent István utcai és a Könyves Kálmán utcai járdaszakaszok építése, felújítása. A Repülőtéri úti járda új szakaszának az építése egészen a Babicz utcai kijáratig. Elkészült a Szent Mihály-templom főlépcsőjéhez vezető járdaszakasz, Jézus Szíve-templom körüli részen is járdaszakasz épült, kijavították a a Kistemplom utcai járdát.

2013-ban elkészült a Könyves Kálmán utcai járda, a gyalogos vasúti felüljárótól a Béke utcáig. Alagon a Verseny utca Posta és Kápolna utcák közötti szakaszán készült el a járda. A Széchenyi István Általános Iskolával szemközti részen, a buszmegállóhoz vezető járdaszakasz készült el. Kossuth Lajos utca a Szent Imre tértől a Deák Ferenc utcáig.

2014-ben a Szent István utcában, Dunakeszi-Alsón, a Kossuth Lajos utcában, a Tompa Mihály utcai játszótér körül, a Fő út Béke út‒Petőfi utca közötti szakaszán, az Alsógödi utcában, a Fóti utcában, a Fillér utcában, a Kárpát utcában, a Gyöngyvirág utcában, a Huba utcában, a Veres Péter utcában, a Mihály utcában, a Barátság úti piacnál, a Fő út 143. sz. előtt és más kisebb szakaszokon. A Kossuth Lajos utca Deák Ferenc utca és Batthyány Elemér utca közötti része. Pálya utca vonalában térkőburkolatos járda építésére került sor.

2016-ban a Toldi utcában, a Pálya utca lakott területein, a Kiserdő utcában, a Budai Nagy Antal utcában, a Táncsics Mihály utcában, a Béke úton, valamint a köztemetőben készült járda. A Kossuth utcán 1,2 km-es járdát építettek. Az Óvoda közben új járda épült.

2017-ben a Nap utca‒Fillér utca‒Béke út beruházás részeként felújította a város az utakhoz tartozó járdák nagy részét, a Rákóczi út teljes szakaszán elvégezték a járda-rekonstrukciót. A Kossuth utca páratlan oldalán 1,2 km-en, valamint más, kisebb szakaszokon (Hajnal sor, Bárdos Lajos Általános Iskola előtt, Szent István Általános Iskola előtt, a Repülőtéri úton) épültek járdák.

2018-ban a Liget utcában épült járda. A Hunyadi út‒Széchenyi utca‒Zápolya utca közötti szakaszán, a szilárd burkolatú út felújítása mellett, megújult a kerékpársáv, a járda és a zárt csapadékvíz elvezető rendszer szerelvénye is. A Fóti úton
– Batthyány és Luther Márton tér között – a járda építését 06.21-én megkezdték a Megyeri-Kovács Kft. dolgozói. A Bárdos Lajos Általános Iskola két épülete között – 2017. nyarán – kialakított járda újabb szakasszal bővült. A járda a Kandó Kálmán sétány mentén, az egyik társasház oldala mellett, az Önkormányzat tulajdonában lévő közterületen került kialakításra. Fóti út , Kegyeleti park mellett, az autómosónál. Megkezdődött a Rákóczi út felújítása.

2019-ben járda épült a Bem utcában, a Kincsem utcában, Zápolya utcában, a Szép Ernő utcában, a Klapka utca‒Sólyom utca, valamint a Felhő utca‒Kiscsurgó utca között, továbbá Muskátli és a Gyöngyvirág utcákban. 2018-ban kezdődött, 2019-ben fejeződött be a Rákóczi út felújítása. A Fazekas Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola körül is járda épült. Felújították a Liget utcai és Széchenyi utcai járdákat, valamint a Fóti út járdájának egy szakaszát.

2020-ban számos helyen épültek járdaszakaszok, így a Barssói, a Tulipán, a Lahner György, az Esze Tamás és a Kálmán utcaáknál, a Mátyás király utcában, továbbá a Baross Gábor utcában, a Diófa utcában, az Arany János és a Kincsem utcákban.

2023-ban megépült a Fő út melletti járda a Béke út és a Magyarság sporttelep között.

Következő