VISSZALÉPÉS A DUNAKESZI.HU FŐOLDALRA

Oktatás

Településünk jövője, jövőbeni életképessége elképzelhetetlen megfelelő színvonalú oktatás nélkül. Ezért Dunakeszi Város Önkormányzata saját köznevelési intézményeiben, illetve a Tankerülettel együttműködve az állami oktatási intézményekben folyamatosan hajt végre fejlesztéseket, hogy 21. századi nevelési-oktatási körülményeket biztosítson a helyi családok számára.

Városi nyári tábor

Oktatás

Városi nyári tábor

Oktatás
Előző

A városi nyári napközis tábor régóta népszerű Dunakeszin az Önkormányzat és a Kistérségi Társulás finanszírozásával. A táborozók a Duna-parton, a Duna soron lévő épületkomplexumban élvezhetik a nyarakat, ahol számos program biztosítja a gyerekek értelmes és pihentető elfoglaltságát: lovas kocsikázás, kézműveskedés, vetélkedők, kirándulások, előadások, stb.

2018-ban a sportprogramok keretében újdonság volt, hogy a gyerekek a városi tanuszodába is eljutott a több mint 500 dunakeszi általános iskolás gyermek. A 7 hétig tartó tábor a DÓHSZK szervezésében és az Önkormányzat támogatásával valósul, hétfőtől péntekig, napi 11 órán keresztül.

2019-ben és 2020-ban a Szent István Általános Iskolában volt a nyári tábor, mivel a Duna-parton zajlottak a nyíltvízi evezőközpont munkálatai.

2021-től ismét a Duna-parti létesítmény várja a gyerekeket. (Nyíltvízi Edzőközpont)

Következő